Wendela Hubrecht

>

March 10, 2011

Voor mijn studie ‘Beeld en Taal’ aan de Gerrit Rietveld behaalde ik mijn Masters ‘Kunstgeschiedenis en Archeologie’ aan de Universiteit Leiden. Mijn fotografische en filmische installaties borduren vaak voort op deze theoretische achtergrond. Zo studeerde ik af op het werk ’ i’ll take your word for it’ een installatie met foto’s, film en geluid over het begrip ‘waarheid’, waarin je kan zien dat de waarheid niets meer is dan een beeld dat zich nooit helemaal prijsgeeft. Recent fotografeerde ik voor Arnon Grunberg gezinnen op vakantie waarvan het resultaat te zien is op www.grotevakantie.com.

Klik hier voor de uitnodiging voor de presentatie van het werk van Wendela op zaterdag 10 maart en hier voor meer info over haar project.

Comments (2)

 

 1. kraanen says:

  Ha Wendela,Gobius kleinkind,
  heb je even internet bestudeerd,
  goed.

  Sincerely Yours

 2. Ellen Borger says:

  Beste Wendela, zou je mailadres willen toesturen ivm het gebruik van een foto van je voor een tentoonstelling dit najaar over Arnon Grunberg? vr gr Ellen Borger, projectleider tentoonstellingen UvA Erfgoed.

Leave a Reply