Utopische Kleren

>

November 25, 2011

Je hebt vast wel een kledingstuk in jouw kast hangen dat je nooit meer draagt, maar niet weg wilt gooien. Een trui gekregen van je eerste liefde, sokken die je oma nog heeft gebreid, de broek die je droeg op je eerste schooldag… Kortom: kleren met een verhaal. Wij zijn op zoek naar deze verhalen om samen een film mee te maken.

 

Op maandag 21 november om 17:00 uur start bij KijkRuimte, Van der Pekstraat 34 in Amsterdam-Noord, een doorlopende kledingworkshop. We nodigen buurtbewoners uit om met hun oude kleren en verhalen langs te komen. Tijdens de workshop gaan we de verhalen in de kleding verwerken.Na maandag is Natalia tot en met 3 december dagelijks tussen 17.00 en 20.00 uur bij KijkRuimte aanwezig voor de workshop, met uitzondering van zondag. Een afspraak maken kan ook, mail daarvoor naar kijkruimte@gmail.com.

Utopische Kleren is een project van Natalia Pershina, klik hier om meer over haar te weten te komen en hier voor meer informatie over haar werk. Voor meer info over haar project bij KijkRuimte, klik hier.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

 

Leave a Reply