Tough Tissue!

>

March 15, 2012

Kom ook en sla je slag, alles moet weg!

Onder de noemer Tough Tissue heeft KijkRuimte een aantal kunstenaars die wonen of werken in Amsterdam-Noord gevraagd een T-shirt te ontwerpen dat hun visie op het stadsdeel in ontwikkeling reflecteert. Dit project heeft een interessante collectie shirts opgeleverd die in de setting van een winkel, de Tough Tissue KijkShop, aan het publiek wordt gepresenteerd.

Op zaterdag 24 maart tussen 16.00 en 19.00 uur wordt onder het genot van een hapje en een drankje de Tough Tissue KijkShop bij KijkRuimte geopend. KijkRuimte verandert tijdelijk in een winkel waar alle T-shirts ‘in de aanbieding’ zijn. Alles moet weg! Het is alleen geen gewone winkel, er wordt niks verkocht: de shirts worden als dank voor een donatie, die ongeveer gelijk is aan de kostprijs van de shirts, meegegeven aan bezoekers.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Na 24 maart is de KijkShop nog twee weken geopend aan de Van der Pekstraat 34 in Amsterdam-Noord.

Deelnemend kunstenaars: Daan Bogerd, Hetty van Bommel, Sandra van Egmond, Maartje van den Heuvel, Toshi Mesu, Camile Smeets, Spanonymous en Camiel Zwart.

Leave a Reply