Sara Saco

>

November 20, 2009

PERSBERICHT
20 november 2010


Sara Saco _ Open Cut

Sinds oktober werkt de Portugese kunstenares Sara Saco in de KijkRuimte aan de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord. In die tijd heeft Sara onderzocht hoe kunstprojecten als de KijkRuimte een relatie kunnen aangaan met de omgeving. Voor haar is het inmiddels duidelijk geworden dat dit alleen kan wanneer er een zichtbare uitwisseling met de buurt plaatsvindt.

Om haar idee in de praktijk te brengen opent Sara een tijdelijke gratis kapsalon voor Amsterdam Noord in de KijkRuimte. Ze heeft gekozen voor deze vorm omdat de kapsalon natuurlijk de plek bij uitstek is om even bij te praten, te roddelen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Sara nodigt iedereen uit Noord uit om van 30 november tot 10 december langs te komen in haar kapsalon voor een gratis knipbeurt en een gezellig gesprek over hoe het is om te wonen in Noord, hoe de buurt wordt ervaren en hoe mensen denken over dit soort kunstprojecten. Met en zonder afspraak!

Voor meer informatie kunt u langskomen bij de KijkRuimte, Van der Pekstraat 15, Amsterdam Noord of mailen naar kijkruimte@gmail.com. Onze openingstijden zijn donderdag t/m zaterdag, 13.00 – 18.00 uur. Het is mogelijk om een afspraak op een ander tijdstip te maken.

Open Cut - Sara Saco

Comments are closed.