Ontmoeting met Sandra van Egmond

>

September 30, 2010


sandra1

Een van de eerste dingen die ik vandaag meemaakte was een ontmoeting met theatervormgever Sandra van Egmond. Zij heeft op dit moment een project hier genaamd NORTH I HTRON.

NORTH I HTRON is een fotoserie over identiteit en omgeving. Voor dit project fotografeert Sandra mensen op straat in haar eigen wijk Amsterdam-Noord die haar, om welke reden dan ook, opvallen. Vervolgens probeert ze de kern van wat die mensen individueel uitstralen in silhouet, kleurcombinatie, vorm of materiaal te vangen in een zelfportret a ls die ander.

Merel had vandaag een afspraak met Sandra over de planning en voortgang van NORTH I HTRON en ik mocht daar bij zijn. Nadat ik me voorgesteld had en mijn praatje over mezelf had gedaan kon het “echte” gesprek beginnen. Zelf had ik bedacht dat ik me een beetje op de achtergrond zou houden omdat het mijn eerste dag was. Natuurlijk had ik me ingelezen dus ik wist wel wat van het project maar het leek me gewoon verstandig. Op een goed moment vroeg Merel om mijn mening, die heb ik gegeven. Die mening bleek best wat toe te voegen aan het gesprek waardoor ik me gelijk helemaal op mijn plek voelde, erg fijn!  Dus besloot ik dat het onzin was om me op de achtergrond te houden en gewoon mee te doen met de conversatie. Na een tijd gepraat te hebben was het weer tijd om andere dingen te gaan doen en was het gesprek afgelopen.

Het was een fijne ervaring om hierbij aanwezig te zijn, het geeft gelijk een goed beeld van wat hier allemaal gedaan wordt.

Ook gezellig dat de poes Juliette de hele tijd aanwezig was!

Voor meer informatie kun je hier klikken.

Leave a Reply