Meike Ziegler

>

February 15, 2013

Meike Ziegler (London,1969) woonde op jonge leeftijd met het gezin in verschillende landen waar zij ook naar school ging. Australië, Egypte, Amerika. Meike studeerde grafische vormgeving aan de HKU in Utrecht. Ook deed ze een opleiding Media Production aan het London College of Communication in Londen. 
Ze werkte bij ontwerp- en multimediabureaus in Amsterdam, Londen, Barcelona en New York.

In 2002 startte zij met haar ontwerpstudio www.studiomeikeziegler.nl. Ze ontwikkelde concepten en (mind-twist) producten, ontwierp identiteiten en website interfaces. Sinds 2010 heeft Meike zich in een studio op de Zamenhofstraat in Amsterdam-Noord gevestigd als bedenkster van Creatuals. Een creatual is een eigentijds ritueel dat op maat ontworpen is en geladen wordt met gemeenschappelijke creativiteit. Ze brengt hier nu alle werelden samen. Mens, situatie, locatie en object. Luistert, voelt en creëert intuïtief en interactief. Ze laat het verhaal ontstaan en gebeuren. Werkt daarbij met bijzondere, natuurlijke, persoonlijke, oude en nieuwe materialen en gebruikt opvallende objecten en kleuren. Een creatual haalt je uit je dagelijkse routine, nodigt je uit tot reflectie en laat je deze bijzondere momenten koesteren en herinneren.

Over het project dat Meike bij ons ontwikkelt willen we eigenlijk niet zo veel verklappen, het is een verrassing voor de buurt, ons afscheidscadeau… Binnenkort ontvangen alle buurtbewoners een uitnodiging voor het eindevenement op zaterdag 2 maart in de bus. Kom langs en dompel je onder in een wereld van de rituelen!

Leave a Reply