Meer leuke dingen!

>

February 21, 2011

Deze KijkShop is natuurlijk helemaal geen echte officiële winkel winkel. Maar de producten die we aanbieden zijn wel echt. Bonnen en facturen met BTW nota’s voor deze spulletjes kunnen we echter niet schrijven. We bieden onze producten aan tegen ongeveer de kostprijs. Er zit een klein beetje extra bovenop, dat beschouwen we als jouw donatie aan ons kunstproject. Het is tenslotte crisistijd! Dus heb je iets gezien dat je leuk vindt en graag wilt hebben, en ondersteun je graag kunst en cultuur in deze barre tijden, mail dan even naar kijkruimte@gmail.com.

Gentrification Graffiti Kit

€30,-

Als onderdeel van PictoPlakken project heeft KijkRuimte een ‘Gentrification Graffiti Kit’ ontworpen. De kit bestaat uit 19 verschillende sjablonen met elk een afbeelding gerelateerd aan het onderwerp van de wijk in verandering, een roze spuitbus en handschoenen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Het Groene Monster

€10,- | Ø 5,5 cm | kleur

Als onderdeel van Het Groene Monster project heeft kunstenaar  Marta Pisco een serie buttons ontworpen. De serie bestaat uit vijf verschillende buttons met elk een afbeelding van het monster erop…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

In Kaart

€10,- | 4 postkaarten | 10,5 x 14.8 cm elke | kleur | papier

Voor de presentatie van haar project In Kaart bij Kijkruimte heeft Marjolein Houben een collectie van 4 verschillende postkaarten gemaakt met als titel “Groeten uit Noord”. Het doel van haar fotoproject was een portret van Amsterdam-Noord te maken dat niet klopt met het gangbare beeld dat mensen van deze wijk hebben. Een selectie van 16 foto’s is gebruikt voor deze 4 mooie en kleurrijke postkaarten. De achterkant van de postkaarten is voorzien van een postzegel en te beschrijven ruimte.

 

Comments are closed.