Liesbeth in `t Hout

>

September 30, 2010

Daar stond ik, in Amsterdam op het station. Vlug naar de pont want ik mag natuurlijk niet te laat komen, 2 minuutjes het ei over en hup de pont weer af.

Stukje lopen, mezelf tien keer afvragen of ik wel goed loop (ik ben niet zo’n held in de weg vinden) en ja hoor, daar stond ik! Voor KijkRuimte! Ik was niet eens verkeerd gelopen. Daar sta je dus dan, als groentje/nieuwkomer A.K.A de nieuwe stagiaire!

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Liesbeth in `t Hout, 20 jaar oud en ik kom uit Leiden. In Leiden doe ik de opleiding Sociaal Cultureel Werk op het o zo mooie Rapenburg.  Ik zit in het laatste jaar en voor die opleiding moet ik een stage lopen. Dat ga ik hier dus doen. Op de donderdag en vrijdag ga ik hier aan de slag, voor de woensdag krijg ik opdrachten mee om thuis te doen. Deze stage zal tot het einde van dit schooljaar duren. De taken die ik hier ga vervullen zijn onder andere het meehelpen aan het behoefteonderzoek van de bewoners van Amsterdam Noord, de Kijkruimte ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden,  een Buurtblog bijhouden en Merel ondersteunen in het meezingen met de dilemma’s van Britney Spears.

Met heel veel enthousiasme stort ik me op deze nieuwe ervaring en ik hoop dat ik een waardevolle toevoeging kan zijn aan dit fantastische project.

Leave a Reply