Fotografeer jouw buurt!

>

May 6, 2011

Vanaf 20 mei heb je de kans om met foto´s te laten zien wat jij van jouw buurt vindt. We zoeken 15 bewoners die het leuk vinden om met een camera te gaan fotograferen wat zij prettig of mooi vinden in de buurt en ook wat zij minder goed aan de buurt vinden. Je kunt laten zien wat je beslist anders wilt en wat je altijd zou willen behouden. De foto´s worden tijdens het project in KijkRuimte tentoongesteld en maken in juli onderdeel uit van de Van der Pek in gesprek tentoonstelling in ´t Crat. Die tentoonstelling laat de ideeën van bewoners over de toekomst van de buurt zien. Voor Ymere belangrijke input om een goed toekomstbeeld van de buurt te maken.

Meedoen?
Doe je mee aan het fotoproject? Dan krijg je op vrijdag 20 mei van 17.00 – 19.00 uur tijdens een workshop instructies en een fotocamera. De workshop is in KijkRuimte, van der Pekstraat 34 hs. De begeleiding wordt gedaan door Daniela, Tabitha en Merel van KijkRuimte. Na 20 mei fotografeer je op de momenten die jou het beste uitkomen. Je komt nog twee keer bij elkaar met de groep om de foto´s te printen en te bespreken met elkaar. Je kunt je aanmelden met het aanmeldformulier hier. Je kan ook mailen naar ingesprek@vanderpek.nl als je nog vragen hebt.

Bewoners welkom!
In de periode dat de bewoners aan het fotograferen zijn en daarna tot en met 18 juni is iedereen welkom in KijkRuimte om het werk te bekijken. Ook kun je jouw mening over de foto´s en de buurt achterlaten. KijkRuimte is geopend elke donderdag t/m zaterdag van 13.00 – 18.00 uur, Van der Pekstraat 34hs.

Kijk op vanderpek.nl voor meer informatie over Van der Pek in Gesprek.

Leave a Reply