spanonymous

>

August 11, 2011

Ga je in september de straat op om te demonstreren tegen de plannen van ons minderheidskabinet, maar ben je niet zo goed in spandoeken maken? Vrees niet! Enkele weken geleden heeft de actiegroep sp4n0nym0us haar intrek genomen in de voorkamer van KijkRuimte…

sp4n0nym0us maakt op eigen initiatief en op verzoek spandoeken die iedere demonstratie van sterke mediabeelden kan voorzien. Gegarandeerd in de krant en op het journaal. Dus of je nu de straat op gaat voor de zorg, het milieu, onderwijs, jouw pensioen of cultuur: sp4n0nym0us heeft een spandoek dat erbij past! En iedereen kan zo’n spandoek gratis komen lenen.

 

Door mooie spandoeken te maken en die bij verschillende demonstraties in te zetten wil sp4n0nym0us in ieder geval visueel solidariteit uitstralen. Sector overschrijdend visueel verzet tegen visieloze plannen! Op dit blog zal sp4n0nym0us regelmatig nieuwe foto’s van spandoeken plaatsen dus hou goed in de gaten of de jouwe er al tussen zit.

Heb je een goed idee, wil je meedoen of meer weten? Mail naar sp4n0nym0us@gmail.com.

Vele groepen hebben de weg naar de Spandoekotheek al weten te vinden en Spanonymous leent de spandoeken dan ook regelmatig uit. Altijd levert het mooie beelden op. In de krant, op televisie, op internet… Hieronder een aantal voorbeelden!

Spanonymous bij Occupy Amsterdam

15 Oktober 2011

 

 

Protest mars naar de Nederlandse bank

22 Oktober 2011

 

Spanonymous bij een bijeenkomst van o.a. de Bijstandsbond

6 November 2011
 

 

Spandoeken bij Occupy op de Dam

20 November 2011

 

Spandoeken bij CS Amsterdam tijdens OV-staking

20 November 2011

Spanonymous bij de actie van het Wibautcollege in Amsterdam… vanaf 14:20

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Klik hier om alle onze apandoeken te bekijkken!

Comments (6)

 

 1. fred gersteling says:

  Kunnen en willen jullie een spandoek maken voor een manifestatie op 6 november in de Mansveltschool? het gaat om een bijeenkomst voor minima discussie en workshops over de bezuinigingen en wat minima ertegen kunnen doen. De organisatie wordt gedaan door de Bijstandsbond i.s.m. Alliantie voor een Rechtvaardig Amsterdam, Kmaa, de Aknarij en SP-Amsterdam. het spandoek kan dan als het centrale doek in de grote zaal hangen.

  met vriendelijke groeten Fred Gersteling
  06-25374294
  mail: fred.gersteling@gmail.com

 2. Merel says:

  dag fred,

  dank je voor jouw bericht en jouw interesse in de spandoekotheek.

  we hebben ons even ingelezen in de manifestatie die jij / jullie gaan organiseren en denken dat spanonymous graag een bijdrage zal leveren.

  ik heb jouw verzoek doorgestuurd en ze zullen snel contact met je opnemen.

  met vriendelijke groet,

  merel
  kijkruimte

 3. Has says:

  hey wat gaaf wat jullie doen zeg! En broodnodig (helaas)

 4. WE NEED YOUR HELP!

  Helaas heb je misschien in het nieuws meegekregen dat onderwijsgroep Amarantis zo goed als failliet is. Door wanbestuur en graaigedrag van het management, staan straks misschien duizenden op straat die prachtig onderwijs verzorgen van meer dan 30.000 leerlingen.

  Woensdag 28 maart organiseert een kleinschalige school, het Wibautcollege, een manifistatie waarbij we een positief geluid willen laten horen over onze school. Media en politici zijn uitgenodigd om te horen wat deze school bijdraagt aan de maatschappij en daarom moet blijven bestaan. Jullie prachtige spandoeken zouden dit spektakel mooi kunnen aankleden!

  Ik hoor graag van jullie!

  Femke van Vliet

  • Merel says:

   dag femke!

   goed om van je te horen, al is het om een mider goede reden!

   we hebben met spanonymous overlegd, iedereen ziet het belang en de ernst van de zaak in, en de gehele spandoekotheek staat daarom tot jullie beschikking.

   spanonymous wil ook nog proberen een speciaal op maat gemaakt doek voor je te maken, maar met een slag om de arm, het is erg kortdag.

   mail ons even op kijkruimte@gmail.com om een afspraak te maken.

   vriendelijke groet,

   merel

Leave a Reply